Jouw exclusieve traject

 Kleur trek je aan is een onderdeel van de Intuitief Onderneem Academie (DIOA)

 

Bij het exclusieve ~Kleur trek je aan~ traject help ik jou de kleurrijke, krachtige unieke versie van jezelf te worden, zodat jij die persoon of klant aantrekt waar jij blij van wordt.
We maken hierbij gebruik van de psychologische (on)bewuste uitwerking die kleur op ieder mens heeft.
Kleur trekt je aan, of je wilt of niet, kleur doet altijd iets met je.
Door je bewust te zijn van wat kleuren met en voor jou doen kan je heel eenvoudig kleur inzetten als krachtig communicatiemiddel.
Simpelweg door de voor jou juiste kleuren te dragen bij datgene wat jij uit wilt stralen of wilt vertellen.

 

Het traject bestaat uit twee live meetings van elk 2,5 uur
€ 495,00 excl btw en reiskosten .

 

Tijdens onze eerste meeting gaan we de persoonlijke power kleurenanalyse doen.
Door gebruik te maken van speciale kleurdoeken, kan ik jouw specifieke kleurenpalet vinden, die ik vervolgens voor jou in een rapport uitwerk.

Tijdens de tweede meeting gaan we het rapport bespreken en aan de slag met jouw unieke kleurenpalet.
Je leert om die kleur combinaties te maken die jou krachtig en uniek maken zodat jij  kleur in kunt zetten als krachtig communicatie middel.
Jij hoeft je voortaan niet meer onzeker te voelen over wat je aan hebt en wat je uitstraalt, want Kleur trek je aan.
Ga jij er samen met mij voor om van jou die krachtige, leuke, unieke, kleurrijke versie van jezelf te maken?

Je kunt ook alleen voor de eerste meeting kiezen.
We gaan dan met behulp van de kleurendoeken( de persoonlijke power kleurenanalyse) jouw specifieke kleurenpalet uitzoeken en deze kort bespreken zonder het rapport.
Tijdsinvestering 2,5 uur €237,50 excl btw en reiskosten

Diep van binnen voel je het vlammetje in jou branden. Een goed idee, jouw wens, jouw brandende verlangen om nu echt jouw eigen business te gaan runnen.Een verlangen goed geld te verdienen met jouw passie, jouw droom. Als je eraan denkt, word je helemaal blij!

Met dit gave traject help ik jou te transformeren in de jij die jij nodig hebt om jouw bedrijf echt van jou te laten zijn. Ik begeleid jou om dat vlammetje in jou te doen oplaaien tot een krachtig vuur dat van ver te zien en voelen is.

Diep van binnen weet je heel goed wie je bent en wat je wilt

Lukt het je niet in actie te komen of vast te houden aan je plan? Mis je ondernemersvaardigheden? Vind je het moeilijk uit je comfortzone te stappen? Heb je beperkende gedachten? Ik help je de stappen te zetten die nodig zijn voor jezelf en je bedrijf.

Ik gebruik al mijn kennis die ik in de afgelopen 30 jaar als coach heb opgedaan en mijn aangeboren talent om jou te analyseren om met jouw toestemming tot diep in jouw zijn door te dringen als coachingstool. Alle tips en tools die je krijgt, zijn op jouw lijf en die van jouw onderneming! geschreven. Ik bied hulp in de vorm van een persoonlijk stappenplan, oefeningen, praktische en emotionele begeleiding.

Diep van binnen weet je heel goed wie je bent en wat je wilt. En dat ga je laten zien ook!

Ik meld mij aan voor het exclusief Kleur trek je aan traject