Het transformatie traject

Het exclusieve persoonlijke coachingstraject waarin ik jou één-op-één begeleid zodat jij met jouw onderneming, jouw business succesvol kunt worden.
Je gaat écht in actie te komen.
We pakken jouw innerlijke blokkades aan die jou nu nog weerhouden te doen wat je te doen hebt.
Je gaat leren jouw unieke talenten in te zetten op jouw unieke manier.
Je leert als een ondernemer te denken en te doen.
Het traject bestaat uit een intensieve live dag, gevolgd door 2 online coach gesprekken.

Diep van binnen voel je het vlammetje in jou branden. Een goed idee, jouw wens, jouw brandende verlangen om nu echt jouw eigen business te gaan runnen.Een verlangen goed geld te verdienen met jouw passie, jouw droom. Als je eraan denkt, word je helemaal blij!

Met dit gave traject help ik jou te transformeren in de jij die jij nodig hebt om jouw bedrijf echt van jou te laten zijn. Ik begeleid jou om dat vlammetje in jou te doen oplaaien tot een krachtig vuur dat van ver te zien en voelen is.

Diep van binnen weet je heel goed wie je bent en wat je wilt

Lukt het je niet in actie te komen of vast te houden aan je plan? Mis je ondernemersvaardigheden? Vind je het moeilijk uit je comfortzone te stappen? Heb je beperkende gedachten? Ik help je de stappen te zetten die nodig zijn voor jezelf en je bedrijf.

Ik gebruik al mijn kennis die ik in de afgelopen 30 jaar als coach heb opgedaan en mijn aangeboren talent om jou te analyseren om met jouw toestemming tot diep in jouw zijn door te dringen als coachingstool. Alle tips en tools die je krijgt, zijn op jouw lijf en die van jouw onderneming! geschreven. Ik bied hulp in de vorm van een persoonlijk stappenplan, oefeningen, praktische en emotionele begeleiding.

Diep van binnen weet je heel goed wie je bent en wat je wilt. En dat ga je laten zien ook!

Exclusief transformatie traject

€ 1484,00 excl. btw