Natuurlijk fit & gezond

Als orthomoleculair leefstijlkundige ziet Alinde dagelijks de struggels die mensen hebben met het doen van een poging om gezond en ook vooral lekker te leven.
Ze hebben het idee dat gezond niet samen gaat met lekker.
Dat je van natuurlijk gezond leven vooral heel zuur en ongezellig wordt?
Herken jij dit?
Wil jij;
  • Je graag gezonder en fitter voelen?
  • Vooral die leuke jij blijven?
  • Weten hou jij ervoor staat?
  • Wil jij goed,  beter,  best?
Zet nu jouw eerste stap en start met mijn natuurlijk fit en gezond traject.
Jouw nieuwe gezonde en leuke jij begint hier.

Wat biedt Alinde aan?

Individuele trajecten

Workshops

Online cursus

Alinde is orthomoleculair leefstijlkundige

Tekst jezelf voorstellen voor de Alinde de Wilde website, homepagina

Ben je benieuwd of Alinde en jij een goeie match zijn?

Wacht niet langer en stuur een e-mail naar Alinde.

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Individueel traject

6 maanden, offline

Wil je dat Alinde met jou aan de slag gaat om van 2023 het jaar te maken van de definitieve verandering, natuurlijk fit & gezond?

Online cursus

3 maanden, Online

Wil je op je eigen tempo aan de slag met gezondheid? Dan is de online cursus wat voor jou. Je gaat aan de slag met opdrachten en alles word je uitgelegd door video en verhalen. Wil je meer weten?

Workshops

Groepsverband, offline

Wil jij meer weten over wat natuurlijk fit en gezond zijn inhoudt? Wil je graag alles weten over hoe je lichaam functioneert en waarom sommige veraneringen moeilijk zijn om aan te brengen? Kom dan naar een van de workshops.

Beyuna

Voedingssupplementen zonder meuk

Zoek je voedingssupplementen waar geen syntetische geur-, kleur-, en vul stoffen in zitten? Neem dan een kijkje op de website van Beyuna en zet de eerste stap naar een gezond leven zonder meuk.

Aanbod

Individuele trajecten
Online cursussen
Workshops
Beyuna

Contact

info@alindeondersteunt.nl
Bezoekadres:
Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.