Natuurlijk fit & gezond

Gezondheid is een essentieel onderdeel van ons leven. Als we niet gezond zijn, kunnen we niet functioneren op ons beste niveau. Daarom is het belangrijk om naar de vijf pijlers van gezondheid te kijken.

 De mentale, fysieke, emotionele, zingevende en financiële gezondheid.

De mentale gezondheid heeft betrekking op ons vermogen om helder te denken, stabiel te blijven en te leren.Het bevorderen van mentale gezondheid kan worden gedaan door middel van onze voeding, slaap, meditatie en de juiste hoeveelheid stimulans.

De fysieke gezondheid heeft betrekking op onze lichamelijke conditie. Het verbeteren van de fysieke gezondheid kan worden gedaan door middel van voeding, supplementen, beweging en gezondheidsregimes.

De emotionele gezondheid heeft betrekking op ons vermogen om emoties te beheren, te communiceren en te begrijpen. Het bevorderen van emotionele gezondheid kan worden gedaan door middel van sociale interactie, kunst en muziek.

De zingevende gezondheid heeft betrekking op ons vermogen om onze doelen en dromen te bereiken. Het bevorderen van zingevende gezondheid kan worden gedaan door middel van discipline, verantwoordelijkheid en een gezonde houding tegenover het leven.

De financiële gezondheid heeft betrekking op onze vermogen om financiële verantwoordelijkheid te nemen. Het verbeteren van financiële gezondheid kan worden gedaan door middel van financiële planning en voorzichtigheid.

Door de vijf pijlers van gezondheid te begrijpen en te bevorderen, kunnen we onszelf helpen om een gezond en gelukkig leven te leiden.

 

Wil jij je energieker en fitter voelen?
Wil
je dat je gezondheid optimaal wordt?
Wil
je dat je lekker in je vel komt te zitten?
Wil
je gezond en lekker leven?

Start dan nu met Alindes Natuurlijk fit en gezond programma. Het is een reis die je helpt om het beste uit jezelf te halen. Een traject dat jou helpt om goed, beter, best te worden. Je leert hoe je met een aantal simpele stappen je gezondheid en energie kunt verbeteren. Je krijgt tips voor een gezonde leefstijl en je krijgt inzicht in wat voor jou werkt.
Start vandaag nog met Alindes natuurlijk fit en gezond programma en voel je energieker, fitter en gezonder!

Wat biedt Alinde aan?

Individueel programma

Workshops

Online programma

Wie is Alinde?

Alinde de Wilde helpt mensen om de 5 pijlers van gezondheid gezond te houden.
Door de juiste voeding en suppletie te gebruiken, kun je je epigenetische code veranderen en daarmee je gezondheid verbeteren. Ze geeft advies op maat en brengt haar kennis en kunde in om je te begeleiden naar een fijn en gezond leven.
Ze heeft haar eigen bedrijf ‘Alinde Ondersteunt’ waar ze mensen helpt om uit te zoeken wat voor hen werkt.
Met haar ervaring en kennis in de orthomoleculaire geneeskunde, epigenetica en voeding helpt ze mensen om hun gezondheid te verbeteren door het aanpassen van hun voedingspatroon, het gebruiken van voedingssupplementen en het aanpassen van hun levensstijl. Daarnaast geeft ze ook trainingen en spreekt ze op verschillende evenementen over deze onderwerpen. Op die manier deelt ze haar kennis en kunde met mensen die haar nodig hebben. Door deze toegankelijke manier van kennisoverdracht helpt ze mensen om gezonder te leven.

Wat is Orthomoleculaire Epigenetica eigenlijk??

Orthomoleculaire epigenetica is een werkwijze waarbij gezondheid en welzijn bevorderd worden door het aanpassen van de moleculaire omgeving van het lichaam door middel van voeding, supplementen en levensstijl. Het doel is om het lichaam en de geest in balans te houden door het gebruik van voedingsstoffen die het besturingssysteem van ons DNA (het epigenoom) activeren en de genexpressie, de manier waarop erfelijke informatie zich uitdrukt beïnvloeden.

Orthomoleculaire epigenetica is een wetenschappelijke benadering. Het is een benadering die gebaseerd is op de wetenschappelijke principes van epigenetica en orthomoleculaire geneeskunde. Deze benadering is gericht op het herstellen van het evenwicht in het lichaam door het aanbieden van supplementen, voedingsmiddelen, leefstijlveranderingen en andere aanpassingen. Het is ook een holistische benadering omdat het de gezondheid bekijkt in termen van het geheel, in plaats van alleen de symptomen te behandelen.

Start met het Natuurlijk, fit en gezond  programma  en ontdek wat je kunt doen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

 

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Individueel programma

6 maanden, hybride

Wil je dat Alinde met jou aan de slag gaat om van 2023 het jaar te maken van de definitieve verandering, natuurlijk fit & gezond?

Online programma

6 maanden, Online

Wil je op je eigen tempo aan de slag met gezondheid? Dan is de online cursus wat voor jou. Je gaat aan de slag met opdrachten en alles word je uitgelegd door video en verhalen. Wil je meer weten?

Workshops

Groepsverband, offline

Wil jij meer weten over wat natuurlijk fit en gezond zijn inhoudt? Wil je graag alles weten over hoe je lichaam functioneert en waarom sommige veraneringen moeilijk zijn om aan te brengen? Kom dan naar een van de workshops.

Beyuna

Voedingssupplementen zonder meuk

Zoek je voedingssupplementen waar geen syntetische geur-, kleur-, en vul stoffen in zitten? Neem dan een kijkje op de website van Beyuna en zet de eerste stap naar een gezond leven zonder meuk.

Aanbod

Individueel programma
Online programma
Workshops
Beyuna

Contact

info@alindeondersteunt.nl
Bezoekadres:
Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.