2 daagse Basiscursus

Cursus data;
24 september  & 8 oktober 2023

Als je de sleutel omdraait en je stapt de Akasha binnen, dan ben je klaar om diep in je ziel te duiken.
Je
kunt alle antwoorden vinden op je vragen, alle blauwdrukken van je ziel ontdekken en het grote weten binnen handbereik hebben.
De
ze cursus biedt je de sleutel om de Akasha te openen en je op een boeiende reis te laten gaan naar de universele levensboekenbibliotheek.
Laat jezelf verwonderen door wat je tegenkomt en ontdek de magie van jouw ziel.

In deze live cursus maak je kennis met de Heeren van de Kronieken, de Meesters, Leraren en Dierbaren die binnen de Akasha hun taken hebben.

Je leert hoe je kunt communiceren met je (bescherm)engelen, hoe je de Akasha voor jezelf kunt openen en de juiste vragen kunt stellen om de antwoorden op jouw levensvragen te ontvangen.
Ontdek welke magische mogelijkheden jij hebt om vooruitgang te boeken in je eigen leven en hoe je jouw leven kunt veranderen door de kracht van de Akasha in te zetten. Word deel van de magische energie die de Akasha kan bieden en kom meer te weten over de wegen naar jouw eigen spirituele groei. Laat jezelf meevoeren in de magie van de Akasha en ervaar het volledig potentieel van jouw innerlijke kracht.

Tijdens de  Akasha Cursus leer je hoe je healing toe kunt passen op verschillende klachten en hoe je de Akasha kunt lezen voor jezelf en anderen.

Je krijgt een werkboek en veel tijd om te oefenen tijdens de live dagen.

Je krijgt toegang tot de In het Licht van de Akasha community, waar je altijd je vragen mag stellen, zelfs na de cursus.
2 x per jaar is er een live Akasha Inspiratiedag voor (oud cursisten)

Word jij de volgende Akasha Reader?

Investeer nu in jezelf en leer hoe je de Akasha voor jezelf en anderen kunt lezen.
Wees er snel bij, want bij deze tijdelijke investering van 404,00 (incl. btw) ontvang je ook nog 1 jaar toegang tot de online cursus ter waarde van €217,00.
Maak er gebruik van en word de volgende Akasha Reader!

Cursus data 24 september en 8 oktober 2023.