Online cursus

Wil je op je eigen tempo aan de slag met gezondheid? Dan is de online cursus wat voor jou. Je gaat aan de slag met opdrachten en alles word je uitgelegd door video en verhalen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder op de pagina.

TITEL/1 ZIN INTRO

Uitleg over de cursus

Alinde is orthomoleculair epigenetisch voedingskundige

Jezelf voorstellen wat betrekking heeft tot de online cursussen

tweede gedeelte voor dezelfde tekst

KOSTENPLAATJE

Concreet nog een keer uitleggen wat ze krijgen plus wat het kost per cursus (als je dat geschreven  heb dan ga ik even kijken hoe ik dat verder op de pagina kan verplaatsen en aanpassen

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Aanbod

Individuele trajecten
Online cursussen
Workshops
Beyuna

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.