Indivudueel traject

Wil je dat Alinde met jou aan de slag gaat om van 2023 het jaar te maken van de definitieve verandering, natuurlijk fit & gezond?

Wat gaan we doen?


H
et traject Natuurlijk Fit en Gezond is een traject van een half jaar waarin je stap voor stap werkt aan een gezonde levensstijl.
Tijdens het traject krijg je 7 contactmomenten van 1 uur waarbij je wordt bijgestaan door Alinde die je helpt bij het bereiken van je doelen.
Het traject begint op kantoor met de afname van een EMB test en een inventarisatie.
Na
14 dagen krijg je de uitslag van de EMB test en wordt er een advies gegeven en krijg je een goedgevulde goodiebag mee.
Vervolgens krijg je elke maand een contactmoment op kantoor of online om de voortgang te bespreken.
Na
5 maanden krijg je een afsluitend contactmoment op kantoor waarin de resultaten worden besproken en je een certificaat ontvangt.
Kortom, met het traject Natuurlijk Fit en Gezond krijg je een professionele begeleiding van 6 maanden om je gezondheid te verbeteren.
Start
vandaag nog met het verbeteren van je levensstijl!

Wat is de EMB test?

De Energetisch Morfologisch bloedtest is een geavanceerde techniek waarmee de fysieke en energetische toestand van het bloed kan worden geanalyseerd.

De test ingezet worden om :
-de
kwaliteit van het bloed te evalueren en de samenstelling van het bloed te bepalen.
te bepalen of er sprake is van een disbalans tussen de fysieke en energetische aspecten van het bloed en of er tekorten of aanvullingen nodig zijn.

te bepalen of er toxines of infecties in het bloed aanwezig zijn.

De Energetisch Morfologische bloedtest is geen wetenschappelijk erkende test. Het is een alternatieve techniek die wordt gebruikt door alternatieve geneeskundige praktijken om informatie over de kwaliteit van het bloed te verkrijgen.

Kosten:
Tijdsinvestering  1 uur per maand voor ons contact moment.
Dagelijks met de verandering bezig zijn.

Financieel:
€999,- of maandelijks (6x) €166,50
Aanpassing leefstijl gewoontes

Start met het Natuurlijk, fit en gezond  traject  en ontdek wat je kunt doen om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

 

 

Waarom Alinde Ondersteunt

Alinde helpt je door middel van een holistische benadering om het meeste uit jouw leven te halen.Ze begrijpt dat je leven uit meerdere dimensies bestaat, zoals fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, financieel en relationeel.
Om
echt in balans te zijn, is het van belang dat je elke dimensie evenveel aandacht geeft. Alinde helpt je bij het bewust worden van jouw keuzes en geeft je tools om je leven te verbeteren. Ze biedt ondersteuning bij het opbouwen en behouden van een gezond lichaam, een sterk mentaal welzijn, een harmonieus zingevend leven, emotionele stabiliteit en financiële zekerheid.

Alinde brengt je in contact met jouw innerlijke kracht, je ware potentieel en jouw persoonlijke succes. Ze helpt je bij het creëren van een leven van vrijheid, liefde en geluk. Je krijgt inzicht in je overtuigingen, overtuigingen die je belemmeren of juist helpen. Ze geeft je de kans om je leven te veranderen door je bewust te worden van je denkpatronen, je gedrag en je acties. Je leert je grenzen te respecteren, je verlangens te uiten en je dromen na te streven.
Kortom, Alinde helpt je om je leven in balans te brengen en je een gezond en gelukkig leven te creëren.

KOSTENPLAATJE

Korte uitleg over wat ze concreet krijgen plus hoe duur het is

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Aanbod

Individuele trajecten
Online cursussen
Workshops
Beyuna

Contact

info@alindeondersteunt.nl
Bezoekadres:
Snijdersstraat 6
8224 AA Lelystad

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.