Workshops

Wil jij meer weten over wat natuurlijk fit en gezond zijn inhoudt? Wil je graag alles weten over hoe je lichaam functioneert en waarom sommige veraneringen moeilijk zijn om aan te brengen? Kom dan naar een van de workshops.

TITEL/1 ZIN INTRO

Uitleg over de workshops

Alinde is orthomoleculair epigenetisch voedingskundige

Gezondheid is de belangrijkste pijler in haar leven om te kunnen ondernemen. Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte maar de mate waarin jij je prettig en gezond voelt. Ofwel de mate waarin jij met het leven om kunt gaan (Machteld Huber)

Gezondheid kent wat Alinde betreft 5 pijlers.
Mentaal, Emotioneel, Fysiek, Zingevend, en Financieel.
Wanneer je elke dag even kijkt naar deze pijlers en bijstuurt, het op de juiste manier voedt waar nodig dan ben je in staat een gezond en fijn leven te leiden. Ze ziet ons lichaam als een systeem. Een ingenieus systeem dat in staat is zichzelf te helen. Het is een fantastische fabriek die in principe geheel zelfvoorzienend is, zolang je het de juiste  middelen ter beschikking stelt.

Behandel haar met al je liefde, ze is het waard, je hebt tenslotte maar één lijf.

Alinde adviseert je met haar holistische en orthomoleculaire voeding en suppletie kennis op een open, eerlijke manier. Ze leert je vanuit onvoorwaardelijke liefde verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, jouw levensgeluk én jouw succes.
Met beide benen op de grond. Daar is namelijk waar jij het te doen hebt: op aarde, in dit leven, deze maatschappij, hier en nu.
Ben je nieuwsgierig wat Alinde voor jou kan doen?
Scroll door de website en laat je verrassen.

KOSTENPLAATJE

Uitleg over de workshops wat het kost, als je alles opschrijft dan splits ik ze weer op net als bij de online cursussen

“Alinde heeft de magie om je eigen kracht en weten helder naar boven te krijgen. Vol geduld en ruimte laat ze je voelen om totaal te vertrouwen op je innerlijk weten. Als iemand je kan leren om de stappen te zetten die bij jou als persoon passen, dan is Alinde dat wel. Zij heeft me geleerd naar mijn ziel te luisteren!”

Heidi Westerveld

“Alinde is altijd to the point. Ze begeleid cursisten vanuit haar gevoeligheid en vertelt je alles wat ze doorkrijgt vanuit het universum. Dat was voor mij heel verhelderend en motiverend. Eindelijk durfde ik voor mezelf te kiezen en door te pakken.”

Jolanda van der Steenhoven

“Alinde is enorm inspirerend. Ze laat je voelen dat je het kunt en zorgt ervoor dat je zélf op zoek gaat naar dé beste oplossing voor jou. Die je overigens altijd zelf, in jezelf kunt vinden. Met dat wat ik hier geleerd heb, kan ik de rest van mijn leven vooruit. In mijn onderneming, maar zeker op in mijn persoonlijke leven.”

Marieke van Riel

Aanbod

Individuele trajecten
Online cursussen
Workshops
Beyuna

Tips van Alinde

Wil je meer van Alinde horen met al haar ervaring, en tips? Meld je dan aan voor de Tips van Alinde en ontvang ze in je e-mail.