Bedankt voor je interesse

Wie is Alinde?

Alinde is de oprichter van de cursus “In het Licht van de Akasha”. Deze cursus werd in 2017 door haar ontwikkeld en sindsdien hebben velen de tweedaagse live cursus gevolgd. Tijdens de pandemie in 2020 is er ook een online versie van de cursus gelanceerd. De cursus biedt inzicht in je levensboeken bibliotheek, wat een waardevolle verrijking kan zijn voor je dagelijks leven. Of je het nu gebruikt als dagelijks rustpunt of als vraagbaak, het zal je innerlijke en intu├»tieve leven verrijken.

Alinde de Wilde is ondernemer, docent, coach en ervaringsdeskundige in ondernemen vanuit je hart en intuïtie. Ze zet haar hooggevoeligheid in om vrouwen als jij te helpen en ondersteunen bij het waarmaken van dromen en wensen. Wat voor domen en wensen dat zijn, is aan jou!

Schrijf je nu in en ik houd je op de hoogte van de eerstvolgende “In het Licht van de Akasha “cursus, wees er dan snel bij want er is beperkt plek.

Wat is de Akasha?

De Akasha is een term die afkomstig is uit het Sanskriet en verwijst naar de energetische opslagplaats van informatie over alle ervaringen, gedachten, emoties en karmische patronen van elk individu. Het wordt ook wel de Universele Levensboeken Bibliotheek genoemd. Het is de plaats waar alle zielengegevens van alle wezens worden bijgehouden en bewaard.
De Akasha is een universele bron van informatie, een spirituele energie die verbindingen legt tussen alles wat bestaat.
Het is een oeroude bron van bewustzijn, kennis en karmische patronen die beschikbaar is voor iedereen die er toegang toe heeft.

Wil jij je verbinden met jouw levensverhaal en je levensmissie ontdekken?
Wil je meer inzicht krijgen in de stappen die je moet zetten om jouw leven vorm te geven en je doelen te bereiken?
Dan is de In het Licht van de Akasha cursus iets voor jou!
Deze tweedaagse cursus geeft je inzicht in de kracht van je levensverhaal en je levensmissie.
Je leert hoe je de Akasha kracht kunt gebruiken om de kracht van je verhaal te ontdekken, je levensdoelen te visualiseren, je angsten te overwinnen en je doelen te bereiken.

Schrijf je nu in en ik houd je op de hoogte van de eerstvolgende cursus,wees er dan snel bij want er is beperkt plek.