Account- en factuurgegevens

Je bestelling

In het Licht van de Akasha-2 daagse Basiscursus september/oktober 2023€ 404,-

Dag 1

Stap binnen in de mysterieuze wereld van de Akasha, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis! Dag 1 van onze cursus brengt je een fijne ervaring via Zoom.
Ontdek de essentie van de Akasha en duik dieper in het mysterie van dit tijdloze archief.

Tijdens deze betoverende dag leer je degenen kennen die zich in de Akasha bevinden en onthul je hun unieke taken en rollen.
Maar dat is nog niet alles – je zult ook de kunst beheersen van het betreden en verlaten van de Akasha.
Dit wordt een dag vol leerzame praktijkoefeningen.
Laat je verwonderen en betoveren terwijl je een wereld betreedt die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor enkelen.
Ontdek de diepste geheimen en mysteries die in de Akasha verborgen liggen.
Word een meester in het verkennen van dit eeuwenoude rijk van kennis en wijsheid.
Mis deze unieke kans niet om te leren, te groeien en te ontdekken vanuit de veiligheid en het gemak van je eigen huis. Doe mee aan onze pakkende online cursus en maak je klaar voor een epische reis door de Akasha!

Dag 2

Bereid je voor op een dag vol diepgaand verkennen en grensverleggend leren! Op dag 2 van onze cursus gaan we dieper in op de intrigerende lagen van de Akasha.
We zullen de verschillende delen van de Akasha verder verkennen en je zult een diepgaand begrip ontwikkelen van hun unieke eigenschappen en betekenissen.

Maar dat is niet alles – deze dag staat ook in het teken van het leren werken met de regressie techniek. Duik in het mysterie van de tijd en ontdek hoe je door regressie kunt reizen naar vorige levens en belangrijke gebeurtenissen uit het verleden. Dit is een krachtige techniek waarmee je inzicht kunt krijgen in jezelf en de lessen die je ziel heeft geleerd.

Je zult begeleid worden door ervaren expert Alinde die je stap voor stap zal leren hoe je deze techniek kunt toepassen. Verken je eigen diepste lagen van bewustzijn en ontdek verborgen schatten die in de Akasha zijn opgeslagen.

Deze dag is ontworpen om je verder te laten gaan dan de oppervlakte, om je te laten duiken in de diepten van je eigen ziel en het collectieve bewustzijn. Het wordt een dag van introspectie, groei en zelfontdekking die je nog lang zal bijblijven.

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol live interactie en persoonlijke ontmoetingen! Dag 2 van onze cursus brengt ons samen op een mooie locatie aan het water in het rustige Lelystad.

Laat de schoonheid van deze plek je inspireren terwijl we dieper duiken in de geheimen van de Akasha. Je zult versteld staan ​​van de energie die vrijkomt wanneer gelijkgestemde zielen samenkomen om te leren en te groeien.

En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over lunch! Deze dag wordt volledig voor je verzorgd. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je jezelf onderdompelt in de wijsheid van de Akasha en de waardevolle inzichten die worden gedeeld.

Maak verbinding met gelijkgestemde mensen, deel ervaringen en laat je inspireren door de magie die deze dag te bieden heeft. Deze unieke kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te delen in een prachtige omgeving aan het water wil je niet missen!

Dus, bereid je voor op een dag vol betekenisvolle ontmoetingen, boeiende gesprekken en een fijne lunch. Kom naar onze prachtige locatie in Lelystad en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van de Akasha.